fbpx

Vertebrar junts el país que volem

La vida és un repte continu i els reptes sempre s’han d’afrontar amb força i convicció, i això, amb perseverança, és més senzill d’assolir. M’agrada anar-me’n a descansar desitjant tenir un somni i despertar-me, sempre que es pot, amb un projecte, un nou camí, amb una porta per descobrir… Una nova fita, com la que hem començat a bastir des que a mitjans de desembre vam embarcar-nos en la tasca de posar en marxa l’executiva local de Junts, a Granollers. Gràcies a tots els que ho heu fet possible. I sens dubte, el millor d’aquesta feina és l’equip que compartim per dur-ho endavant: en Joan Brichs, en Josep Maria Noguera, en Joan Besson, l’Ester Lara, la Marina López, la Clàudia Garcia, l’Aleix Agustí i la Montse Pujadas, amb el suport de l’Àlex Sastre i la Laura Sabatés. Sense ells segur que res no seria el mateix.

Ara és el moment de treballar amb fermesa, compromís i aprofitar la vertebració que com a partit està fent Junts per Catalunya arreu del territori. Aquí, a Granollers, no podíem desaprofitar aquesta oportunitat i per això hem agafat amb força l’encàrrec de culminar l’engranatge a tots els nivells fins arribar al municipalisme. Volem treballar per la nostra ciutat però alhora ho volem fer alineats amb el país. És el moment de la formació definitiva de Junts com a organització política i no podíem ni volíem deixar de ser-hi.

No estem davant d’una època de canvis, estem davant d’un canvi d’època i hem d’adequar-nos a les circumstàncies. Hem de saber ser aquest motor de canvi, hem de marcar les diferències amb convicció perquè la nostra societat és rica gràcies als petits bocins que aporta cadascú i per això no podem oblidar res ni a ningú. I com diuen que la distància entre tu i les teves fites és l’actitud, us garantim que ho farem amb una actitud assertiva, proactiva, àgil i resolutiva en tot moment. Aquí ens teniu, per tot el que necessiteu.

Des de l’agrupació local de Junts, volem treballar per un Granollers per a les persones i de les persones, fent costat al Grup Municipal, del qual servidora hi forma part. Volem apostar per valors importants com són la sanitat, l’educació, les polítiques socials, l’esport, l’economia, la cultura o la sostenibilitat. Volem treballar escoltant una ciutadania que ha de saber que ens trobarà per tot el que convingui. Volem ser la veu del poble, no el ressò.

I volem treballar també, des de la capitalitat, per la nostra comarca i pel nostre país. Volem un país amb justícia social, amb igualtat d’oportunitats i governant pel bé de Catalunya, amb la fermesa del mandat de l’1 d’octubre. Perquè tenim un llegat i no podem perdre mai de referent aquest objectiu: la nostra independència.

És un orgull participar en aquest gran projecte sobiranista que està creixent de manera transversal en el si de la societat catalana i del qual, com a granollerins i granollerines, no hi podem ser aliens. No serà fàcil, però segur que valdrà la pena.

Junts ho farem !!!

Amanda Ramos. Coordinadora Agrupació Local de Granollers, Junts.

(Articicle publicat als diaris SomGranollers, 21 de gener, i El 9 Nou, 22 de gener de 2021)

COMPARTEIX!