fbpx

EL CANDIDAT

L'Àlex

Sóc l’Àlex Sastre. Estic casat amb la Bea i sóc pare de l’Elna i l’Arnau. Vaig néixer a Granollers el 23 de juny de 1983. 

Vaig estudiar a l’Escola Pia i sóc llicenciat en Química per la Universitat de Barcelona. Al laboratori ja vaig descobrir que la meva vocació eren les persones. Per tant, vaig voler dedicar-me a l’ensenyament i he exercit durant 8 anys de professor de ciències i matemàtiques a secundària i batxillerat. 

L’altra vocació que tinc, a banda de l’ensenyament, és el servei públic. Amb la idea de transformar el país i la meva ciutat, vaig iniciar-me en política l’any 2004 quan vaig entrar a militar a la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) i a Convergència Democràtica de Catalunya (CDC). Posteriorment em vaig associar al Partit Demòcrata (PDeCAT). Des del 2011 sóc regidor a l’Ajuntament de Granollers, el 2015 em vaig presentar com a candidat a l’alcaldia i el mateix any vaig ser nomenat Conseller Comarcal d’Ensenyament. Actualment lidero el projecte de Junts per Granollers per transformar la nostra ciutat.

Les meves passions són la lectura, viatjar pel món, la muntanya, l'ornitologia (observació d'ocells) i els esports: corro i vaig en bicicleta de carretera.

LA MEVA EXPERIÈNCIA

Fes clic al botó per descarregar el meu currículum vitae.