fbpx

Granollers fa ajustos per garantir els serveis imprescindibles mentre duri l’estat d’alarma

Davant l’anunci que el Govern espanyol perllongarà l’estat d’alarma fins l’11 d’abril i d’extremar el confinament de la ciutadania, l’Ajuntament de Granollers ha ajustat algunes qüestions de la seva organització per portar a terme els serveis imprescindibles a la ciutadania amb la màxima seguretat possible per a tothom en aquests moments excepcionals i de confinament a casa.

·         L’Ajuntament de Granollers continua atent per telèfon (93 842 66 10) i per via telemàtica. El 90 % del personal municipal teletreballa.

·        L’Oficina d’Atenció al Ciutadà només obrirà un únic dia a la setmana, els dilluns de 9 a 14 h però només atendrà a les persones que hagin sol·licitat cita prèvia per tràmits urgents o per tramitar certificats digitals. L’atenció telefònica es continua fent de dilluns a dijous de 9 a 19 h i els divendres de 9 a 14 h.

·        El mercat del dijous i la resta de mercats de la ciutat no es faran fins que no hagi passat l’estat d’alarma

CATSALUT Informa: NOUS HORARIS DELS CENTRES D’ASSISTÈNCIA PRIMÀRIA (CAP)

De manera temporal i fins a nou avís, davant de la situació actual, Catsalut amb la finalitat de poder oferir una millor atenció sanitària a la ciutadania, a partir del dia 21 de març informa que es modifiquen els horaris d’atenció dels Centres d’Atenció Primària:

·        Obertura de dilluns a divendres, de 8 a 20 h, i els dissabtes, de 8 a 17 h: CAP Vallès de Granollers (c. Museu, 19)

·        Obertura de dilluns a divendres, de 8 a 20 h: CAP Canovelles (c. Indústria, 23) i CAP Les Franqueses (c. Girona, 290)

·        El CAP Sant Miquel (av. Francesc Macià 154 ) està obert de dilluns a divendres, de 8 a 20 h, només per a l’atenció pediàtrica.

Actuem amb responsabilitat i solidaritat. Prevenim-nos per evitar la propagació del COVID-19. Quedem-nos a casa.

EL SERVEI LOCAL D’OCUPACIÓ atén per correu electrònic i continua la gestió de les ofertes de treball

Per la seva banda, el Servei Local d’Ocupació de la Masia Tres Torres està tancat al públic mentre dura la situació d’emergència per la crisi del coronavirus. El servei atén les consultes a través del correu electrònic: feinagm@granollers.cat 

Les accions formatives i orientacions programades s’han suspès de manera temporal, però el servei de borsa de treball continua funcionant amb normalitat amb la gestió de les ofertes de treball que puguin fer les empreses, que poden accedir al formulari de tramitació d’ofertes a través del web:

https://www.canmuntanyola.cat/empresa/servei-de-seleccio-de-personal.html

Per la seva banda, les persones candidates poden consultar les ofertes de treball a: http://xaloc.diba.cat

En aquestes pàgines de sota, es pot consultar la informació més rellevant sobre les mesures extraordinàries en matèria de treball que s’han aprovat aquests dies a causa del COVID-19:

http://www.sepe.es
https://serveiocupacio.gencat.cat/ca/inici
https://treballiaferssocials.gencat.cat/ca/inici/index.html

Teniu tota la informació actualitzada a www.granollers.cat/coronavirus

COMPARTEIX!